Joulupukin kumppanit

OLEMME HYVÄNTAHTOISIA. TUOTAMME PYYTTEETTÖMÄSTI TEKOJEMME AVULLA ILOA JA EDELLYTYKSIÄ MAAILMAN LASTEN JA KOKO MAAPALLON HYVINVOINNILLE.

Hyvä tahto

hiutale2

Omistaudumme pyyteettömästi ja johdonmukaisesti hyväntahdon toteuttajina ja puolesta puhujina. Joulupukki on meille esikuva ja hänen tuotemerkkinasta tuntee lähes jokainen. Yhteistyö saa aikaan positiivisia tunteita kaikkialla. Joulupukin kumppanuus on aitoa, ilahduttavaa ja arvokasta.

tutustu
tarkemmin

hiutale2

Kumppanuus on merkityksellinen tänään ja huomenna. Se on aito ja hyvän mielen tunne, jota on lähes mahdotonta kopioida. Moni yritys ja yhteisö on Joulupukin, Joulupukkisäätiön kumppani ja tuotemerkin käyttäjä. Tuotemerkki näkyy laajasti eri palveluissa ja tuotteissa. Kumppanuus luo ennen kaikkea ainutkertaista hyvän tekemisen positiivista arvoa ja tuloksellista merkitystä lapsille.

Kumppanuus

Autenttista yhteistyötä arvostetun ja tunnetun hyvän mielen brändin kanssa

MAHDOLLISUUS

hiutale2

Santa Claus Licensing on Joulupukkisäätiön Santa Claus Finland tavaramerkin lisensoija. Tämä hyvän tahdon tavaramerkki on rekisteröity useissa luokissa ja valituissa maissa.

Mahdollistamme myös laajan ja laadukkaan kirjaston aineistoa joka pitää sisällään esimerkiksi kumppanitunnuksia, tarinoita, hahmoja ja kuvia. Sisältö, konseptit ja itse brändi mahdollistaa merkityksellisen tuotteistuksen, markkinoinnin, myynninedistämisen, tapahtumat, tilaisuudet ja kampanjat. Lisäksi kumppanuus mahdollistaa Joulupukkisäätiön Joulupukin lahja nimeä kantavan lahjoituksen onnistumisen.

Kumppanimallit

verstas

Joulupukin virallisten tuotteiden valmistaja ja palveluiden tuottaja

ystävä

Joulupukin virallinen ystävä ja yksinoikeuskumppani omalla toimialallaan.

sinetti350px(2)

puoti

Joulupukin virallinen kauppa ja tuotteiden jälleenmyyjä

kohde

Joulupukin virallinen elämys tai tapahtuma

TERVETULOA KUMPPANIKSI

hiutale2

Miksi et jo tänään aloittaisi kumppanuutta jolla tärkeä tehtävä ja hyvä tarkoitus?

Kumppanuudella on tärkeä tarkoitus ja se auttaa erottumaan. Joulupukin hyvän tahdon lupaus pitää aina. Lupaus antaa onnellisen mielen ja aidon hyväntahtoisen auttamisen ilon tunteen. Kumppanuus auttaa myös kertomaan millainen olet ja minkä ja millaisten asioiden eteen teet päivittäin arvokasta työtä. Vaikka kaikkialla ei juhlisteta tai vietetä joulua, silti Joulupukin tärkeää tehtävää haluavat kaikki maailman ihmiset tukea, toivottavasti sinäkin! Tervetuloa mukaan osaksi ainutlaatuista kumppaniperhettä.

KIITOS KIINNOSTUKSESTASI! KYSYMYKSIÄ, AJATUKSIA JA TOIVEITA YHTEISTYÖTÄ JA MAHDOLLISUUKSIA KOHTAAN VOIT LÄHETTÄÄ VAIVATTOMASTI ALLA OLEVAN LOMAKKEEMME AVULLA.

VASTAAMME VIESTIISI NOPEASTI KOSKA OLEMME KIITOLLISIA OSOITTAMASTASI MIELENKIINNOSTA JA ARVOSTUKSESTA HYVÄN TAHDON YHTEISTYÖTÄ KOHTAAN.