TULE JOULUPUKIN KUMPPANIKSI

Tutustu, ihastu ja tule kumppaniksi!

SCF_-2014

ILOA JA TAIKAA

hiutale2

Monet yritykset ja yhteisöt hyötyvät yhteistyöstä Joulupukin kanssa luovalla ja yleisöä kiinnostavalla tavalla. Joulupukin Virallinen kumppanuus on mahdollisuus luoda  jotakin sellaista joka yllättää ja koskettaa vuodesta toiseen. Kumppanuus  on aina hyväntahtoista, iloista ja koskettavia tunteita herättävää. Aloita kumppanuus Joulupukin kanssa jo tänään. Pidä myssystä kiinni, sillä yhteinen matka Joulupukin kanssa tulee olemaan täynnä iloa ja taikaa.

TUNNETTU JA KIINNOSTAVA

hiutale2

Joulupukki on kaikkien tuntema ja hän tavoittaa lähes kaikki maailman ihmiset lähes kaikkialla, koska joulu ja hänen hyvä tahtonsa koskettavat ihmisiä ympäri maailmaa kielestä, iästä, alkuperästä, sukupuolesta, kulttuurista tai uskomuksista riippumatta. Joulupukki on myös ikoninen brändi vahvan identiteettinsä, positiivisen vetovoimaisuutensa ja uskollisten seuraajansa ansiosta. Monet yritykset ja yhteisöt ovat jo Joulupukin kumppaneita, joten Joulupukin hyvän tahdon merkki ja sisällöt näkyvät laajasti eri palveluissa sekä tuotteissa Suomessa ja maailmalla.

KIINNOSTUITKO?

hiutale2

Me kaikki tarvitsemme positiivisuutta ja iloa, joten kiitos mielenkiinnostasi! Kysymyksiä ja toiveita voit lähettää helposti alla olevan lomakkeen välityksellä. Autamme sinua mielellämme aloittamaan kumppanuutesi Joulupukin kanssa, vaikka jo tänään.

VASTAAMME VIESTIISI NOPEASTI KOSKA OLEMME KIITOLLISIA OSOITTAMASTASI MIELENKIINNOSTA JOULUPUKIN KUMPPANUUTTA KOHTAAN.

LISENSSIMALLIT

hiutale2

Oy Santa Claus Licensing Ltd on tavaramerkin ja sisällön lisensoija sekä kumppanuuksien mahdollistaja. Joulupukin tunnukset, tarinat, hahmot ja kuvitukset mahdollistavat tuotteistukset, markkinoinnin, myynninedistämisen, tapahtumat, tilaisuudet ja kampanjat. Kumppanuuden aloitus on tehty helpoksi ja sujuvaksi. Tervetuloa mukaan!

verstas

Joulupukin nimikkotuotteiden valmistaja yksinoikeudella.

ystävä

Joulupukin kumppani yksinoikeudella omalla toimialallaan.

sinetti350px(2)

puoti

Joulupukin oma kauppa tai jouluisten tuotteiden jälleenmyyjä.

kohde

Joulupukin suosittelema joulukaupunki, elämyskohde tai tapahtuma.