Joulupukin kumppanit

OLEMME HYVÄNTAHTOISIA. TUOTAMME PYYTTEETTÖMÄSTI TEKOJEMME AVULLA ILOA JA EDELLYTYKSIÄ MAAILMAN LASTEN JA KOKO MAAPALLON HYVINVOINNILLE.

Hyvän tahtoista

hiutale2

Joulupukki on omistautunut pyyteettömästi ja johdonmukaisesti tehtäväänsä hyväntahtoisuuden esikuvana ja puolesta puhujana, eikä väsy koskaan tässä tärkeässä tehtävässään. Joulupukin tuotemerkin aistii ja tiedostaa jokainen. Se saa aikaan positiivisia tunteita kaikille kaikkialla. Joulupukin kumppanuus on aitoa, arvokasta, iloista ja hyvän tahtoista.

tutustu
tarkemmin

hiutale2

Se oli eilen, se on tänään ja se on huomenna. Se on merkityksellinen tunne, jota on mahdotonta kopioida. Moni yritys ja yhteisö on vetovoimaisen Joulupukin kumppani ja tuotemerkin lisensoija. Joulupukin tuotemerkki näkyy laajasti eri palveluissa ja tuotteissa. Tuotemerkki luo ainutaatuista tähän päivään soveltuvaa aitoa arvoa kaikissa kohderyhmissä ja kaikkialla vuodenajasta riippumatta.

Kumppanuus

Autenttista yhteistyötä arvostetun ja tunnetun hyvän mielen brändin kanssa

MAHDOLLISUUS

hiutale2

Oy Santa Claus Licensing Ltd yksinoikeudella Joulupukkisäätiön omistaman Santa Claus Finland tavaramerkin lisensoija. Tavaramerkki on rekisteröity useissa luokissa ja valituissa maissa.

Omistamme suuren kumppanin hyödynnettävissä olevan kirjaston aineistoa, tuotetunnuksista, sisältöä hahmoista tarinoihin, ääniin, kuviin sekä teksteihin. Tuotemerkki, sisältö ja itse brändi mahdollistaa merkityksellisen tuotelisensoinnin, markkinoinnin, myynninedistämisen tapahtumat, tilaisuudet ja mainoskampanjat.

Kumppanimallit

verstas

Joulupukin virallisten tuotteiden valmistaja ja palveluiden tuottaja

ystävä

Joulupukin virallinen ystävä ja yksinoikeuskumppani omalla toimialallaan.

sinetti350px(2)

puoti

Joulupukin virallinen kauppa ja tuotteiden jälleenmyyjä

kohde

Joulupukin virallinen elämys tai tapahtuma

TERVETULOA KUMPPANIKSI

hiutale2

Miksi et aloittaisi kumppanuutta jolla hyvän tahtoinen tarkoitus jo tänään?
Joulupukin tavaramerkki auttaa sinua ja yritystäsi erottumaan kilpailijoista, koska Joulupukin lupaus pitää aina. Lupaus antaa onnellisen mielen ja aidon hyväntahtoisen auttamisen ilon tunteen. Kumppanuuden arvopohja auttaa kertomaan maailmalla millainen olet ja minkä sinulle tärkeiden asioiden eteen teet arvokasta työtä, joka päivä. Vaikka kaikkialla ei juhlisteta tai vietetä joulua, silti Joulupukin tärkeää tehtävää haluavat kaikki maailman ihmiset tukea, toivottavasti sinäkin! Tervetuloa mukaan osaksi ainutlaatuista kumppaniperhettä.

KIITOS KIINNOSTUKSESTASI! KYSYMYKSIÄ, AJATUKSIA JA TOIVEITA YHTEISTYÖTÄ JA MAHDOLLISUUKSIA KOHTAAN VOIT LÄHETTÄÄ VAIVATTOMASTI ALLA OLEVAN LOMAKKEEMME AVULLA.

VASTAAMME VIESTIISI NOPEASTI KOSKA OLEMME KIITOLLISIA OSOITTAMASTASI MIELENKIINNOSTA JA ARVOSTUKSESTA HYVÄN TAHDON YHTEISTYÖTÄ KOHTAAN.