ALOITA KUMPPANUUS JO TÄNÄÄN

Tutustu, ihastu ja tule kumppaniksi!

SCF_-2014

AINUTLAATUINEN KUMPPANUUS

hiutale2

Joulupukin virallinen kumppanuus tuottaa positiivista arvoa ja hyvää mieltä. Se on aina ajatonta ja sillä on jopa itseään suurempi sanoma ja tarkoitus. Yhteistyö ja kumppanuus Joulupukin kanssa edistää ja tukee myös lasten hyvinvointia Suomessa ja maailmalla.

TUTUSTU
JA IHASTU

hiutale2

Joulupukki tunnistetaan ja tiedetään kielestä, kulttuurista tai uskomuksista riippumatta. Se on tunne jota on mahdoton kopioida. Moni yritys ja yhteisö onkin Joulupukin ja joulupukkisäätiön kumppani. Joulupukin hyvän tahdon merkki ja sisällöt näkyvät laajasti eri palveluissa ja tuotteissa.
Tutustu, ihastu ja tule sinäkin kumppaniksi!

TERVETULOA KUMPPANIKSI

hiutale2

Joulupukki saa jokaisen hyvälle tuulelle. Taianomainen kumppanuus auttaa erottumaan ja sillä on myös hyvä tarkoitus. Joulupukin tärkeää tehtävää haluavat kaikki maailman ihmiset tukea, toivottavasti sinäkin! Tervetuloa mukaan Joulupukin ainutlaatuiseen ja viralliseen kumppaniperheeseen.

KIITOS KUN INNOSTUIT JOULUPUKIN KUMPPANUUDESTA.  KYSYMYKSIÄ YHTEISTYÖTÄ JA MAHDOLLISUUKSIA KOHTAAN VOIT MEILLE VAIVATTOMASTI LÄHETTÄÄ OHEISEN LOMAKKEEMME AVULLA.

Vastaamme viestiisi nopeasti koska olemme kiitollisia osoittamastasi mielenkiinnosta Joulupukin kumppanuutta kohtaan.

KUMPPANIMALLIMME

hiutale2

Oy Santa Claus Licensing Ltd on Joulupukin tavaramerkin ja sisällön lisensoija sekä kumppanuuksien mahdollistaja. Joulupukin tunnukset, tarinat, hahmot ja kuvitukset mahdollistavat tuotteistukset, markkinoinnin, myynninedistämisen, tapahtumat, tilaisuudet ja kampanjat. Kumppanuuden aloitus on myös tehty helpoksi ja sujuvaksi.

verstas

Joulupukin virallisten tuotteiden valmistaja ja palveluiden tuottaja

ystävä

Joulupukin virallinen ystävä ja yksinoikeuskumppani omalla toimialallaan.

sinetti350px(2)

puoti

Joulupukin virallinen kauppa ja tuotteiden jälleenmyyjä

kohde

Joulupukin virallinen elämys tai tapahtuma