TULE JOULUPUKIN KUMPPANIKSI

Tutustu, ihastu ja tule kumppaniksi!

SCF_-2014

IHANA MATKA

hiutale2

Monet yritykset voivat hyötyä yhteistyöstä Joulupukin kanssa luovalla ja yleisöä kiinnostavalla tavalla. Joulupukin virallinen kumppanuus on mahdollisuus luoda  jotakin sellaista joka yllättää ja koskettaa ihmisiä vuodesta toiseen. Kumppanuus  on aina myös iloista ja positiivisia tunteita herättävää. Aloita siis kumppanuus Joulupukin kanssa ja pidä kiinni, sillä matka tulee olemaan täynnä hyvää tahtoa, iloa ja taikaa.

TUTTU JA TUNNETTU

hiutale2

Joulupukki on tunnettu ja hän tavoittaa kaikki ihmiset lähes kaikilla markkinoille, koska joulu ja hänen hyvä tahtonsa koskettavat monia ihmisiä ympäri maailmaa kielestä, iästä, alkuperästä, sukupuolesta, kulttuurista tai uskomuksista riippumatta. Joulupukki on myös tunnettu brändi vahvan identiteettinsä, positiivisen vetovoimansa ja uskollisten seuraajansa ansiosta. Monet yritykset ja yhteisöt ovat Joulupukin kumppaneita, joten Joulupukin hyvän tahdon merkki ja sisällöt näkyvät laajasti eri palveluissa sekä tuotteissa Suomessa ja maailmalla.

KIINNOSTUITKO?

hiutale2

Me kaikki tarvitsemme positiivisuutta ja iloa, joten kiitos mielenkiinnostasi! Kysymyksiä ja toiveita voit lähettää helposti alla olevan lomakkeen välityksellä. Autamme sinua mielellämme aloittamaan kumppanuutesi Joulupukin kanssa vaikka jo tänään.

VASTAAMME VIESTIISI NOPEASTI KOSKA OLEMME KIITOLLISIA OSOITTAMASTASI MIELENKIINNOSTA JOULUPUKIN KUMPPANUUTTA KOHTAAN.

KUMPPANIMALLIMME

hiutale2

Oy Santa Claus Licensing Ltd on tavaramerkin ja sisällön lisensoija sekä kumppanuuksien mahdollistaja. Joulupukin tunnukset, tarinat, hahmot ja kuvitukset mahdollistavat tuotteistukset, markkinoinnin, myynninedistämisen, tapahtumat, tilaisuudet ja kampanjat. Kumppanuuden aloitus on myös tehty helpoksi ja sujuvaksi.

verstas

Joulupukin virallisten tuotteiden valmistaja ja palveluiden tuottaja

ystävä

Joulupukin virallinen ystävä ja yksinoikeuskumppani omalla toimialallaan.

sinetti350px(2)

puoti

Joulupukin virallinen kauppa ja tuotteiden jälleenmyyjä

kohde

Joulupukin virallinen elämys tai tapahtuma