Joulupukin kumppanit

OLEMME HYVÄNTAHTOISIA. TUOTAMME PYYTTEETTÖMÄSTI TEKOJEMME AVULLA ILOA JA EDELLYTYKSIÄ MAAILMAN LASTEN JA KOKO MAAPALLON HYVINVOINNILLE.

Me kaikki

hiutale2

Joulupukin tunnistaa jokainen ihminen maailmassa ja jokainen ymmärtää hänen merkityksensä. Joulupukki on antelias, hyväntahtoinen ja toisista välittävä. Joulupukki on omistautunut pyyteettömästi ja johdonmukaisesti tehtäväänsä oikeudenmukaisuuden ja lasten etujen puolesta puhujana ja tätä tärkeää tehtävää haluamme kaikki tukea.

tutustu
tarkemmin

hiutale2

Se on tunne. Se oli eilen, se on tänään ja se on huomenna. Moni yritys ja yhteisö onkin vetovoimaisen Joulupukin kumppani, ei siis ole yllätys, että Joulupukin tuotemerkki näkyy laajasti. Tuotemerkki luo positiivisen tunteen kaikissa kohderyhmissä vuodenajasta riippumatta.

Kumppanuus

Autenttista yhteistyötä arvostetun ja tunnetun hyvän mielen brändin kanssa

KUMPPANIKSI

hiutale2

Olemme yksinoikeudella Santa Claus Finland tavaramerkin lisensoija. Tavaramerkki on rekisteröity useissa luokissa ja maissa.

Olemme kehittäneet ja omistamme suuren hyödynnettävissä olevan kirjaston Joulupukin brändimateriaalia hahmoista tarinoihin. Suojaus on tehty tekijänoikeuslakia hyödyntäen. Brändi sopii tuotelisensointiin, markkinointiin, myynninedistämiseen, tapahtumiin, tilaisuuksiin ja mainoskampanjoihin.

Kumppanimallit

verstas

Joulupukin virallisten tuotteiden valmistaja ja palveluiden tuottaja

ystävä

Joulupukin virallinen ystävä ja yksinoikeuskumppani omalla toimialallaan.

sinetti350px(2)

puoti

Joulupukin virallinen kauppa ja tuotteiden jälleenmyyjä

kohde

Joulupukin virallinen elämys tai tapahtuma

MAHDOLLISUUDET

hiutale2

Joulupukin tuotemerkki on tunnettu ja sillä on tarkoitus. Joulupukin tavaramerkki auttaa erottumaan sekä helpottaa määrittelemään kumppaneita millaisia he ovat ja minkä puolesta ovat olemassa.

Joulupukki luo  positiivisen kokemuksen kohdeyleisöön sekä yhdistää kohdeyleisön ja kumppanin toisiinsa tavalla joka erottuu positiivisesti, vuodenajasta riippumatta. Tuemme kumppaneitamme kaikin mahdollisin keinoin tuotemerkin lisenssin hyödyntämisessä.

Kysymyksiä, ajatuksia ja kiinnostuksesi Joulupukin brändiyhteistyötä ja mahdollisuuksia kohtaan voit lähettää alla olevan lomakkeen avulla.

Vastaamme viestiisi nopeasti koska olemme kiitollisia osoittamastasi mielenkiinnosta tätä arvostettua ja tunnettua brändiä kohtaan.