Joulupukin kumppanit

Tuotamme yhdessä ja pyyteettömästi hyvää mieltä sekä iloa tekojemme kautta, jotka luovat edellytyksiä maailman lasten ja maapallon hyvinvoinnille.

Me kaikki

hiutale2

Kaiken kaikkiaan yli neljä miljardia maailman ihmistä tunnistaa Joulupukin.

Haluamme varmistaa Joulupukin lupauksen täyttymisen. Joulupukki on myös yksi maailman tunnetuimmista hahmoista, jonka avulla me kaikki yhdessä kosketamme ihmisten tunteita ja saamme aikaan liikettä lapsille paremman huomisen puolesta.

tutustu
tarkemmin

hiutale2

Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää maailman lasten hyvinvointia ja tehdä maailmasta entistä parempi. Teemme työtä suomalaisen joulupukkibrändin vahvistamiseksi yhdessä upeiden ja ainutlaatuisten kumppaneidemme kanssa.

Kumppanuus

Autenttista yhteistyötä arvostetun ja tunnetun hyvän mielen brändin kanssa

Työskentelemme
Joulupukin kanssa

hiutale2

Edustamme ja kehitämme suomalaisen Joulupukkisäätiön omistaman Joulupukkibrändin kaikkia immateriaalioikeuksia.

Mahdollistamme tämän maailman tunnetuimman hahmon brändioikeuksien ja -pääoman ja markkinointimateriaalien käytön yrityksille ja yhteisöille.

Kehittämme ja ylläpidämme ainutlaatuista ja alati kasvavaa kumppaniverkostoa ja tuemme Joulupukkisäätiön säädekirjan mukaisia hyvän tahdon tehtäviä.

Kumppanimallit

verstas

Joulupukin virallisten tuotteiden valmistaja ja palveluiden tuottaja

ystävä

Joulupukin virallinen ystävä ja yksinoikeuskumppani omalla toimialallaan.

sinetti350px(2)

puoti

Joulupukin virallinen kauppa ja tuotteiden jälleenmyyjä

kohde

Joulupukin virallinen elämys tai tapahtuma

MAHDOLLISUUDET

hiutale2

Joulupukkibrändi luo ainutlaatuista arvoa ja kilpailuetua kumppaneilleen. Lisenssin avulla kumppani herättää positiivia tunteita ja kokemuksia kohderyhmässä.

Tuemme kumppaneitamme lisenssin hyödyntämisessä ja mahdollistamme myös kansainvälisen liiketoiminnan Joulupukkibrändin avulla. Tarjoamme myös mahdollisuuden yhteistyöhön muiden kumppaneiden kanssa. Lupaamme antaa hymyn niiden kasvoille jotka sitä eniten tarvitsevat.

Kysymyksiä, ajatuksia ja kiinnostuksesi Joulupukin brändiyhteistyötä ja mahdollisuuksia kohtaan voit lähettää alla olevan lomakkeen avulla.

Vastaamme viestiisi nopeasti koska olemme kiitollisia osoittamastasi mielenkiinnosta tätä arvostettua ja tunnettua brändiä kohtaan.