Finnair – Joulupukin virallinen lentoyhtiö

Finnair on joulupukin virallinen lentoyhtiö jo vuodesta 1983. Finnairin kaksi Airbus 321 Sharkletia sai ylleen jouluisen ilmeen vuonna 2014. Joulupukin kumppanina Finnair lennättää pukin sinivalkoisin siivin eri maihin ilahduttaen lapsia ja lapsenmielisiä. Pukin maailmankiertue käsittää Kiinan, Japanin ja Korean lisäksi useita kohteita Euroopassa.

– Joulupukin merkitys Suomi-kuvalle on valtava sekä Aasiassa että Euroopassa, ja Finnair on mielellään mukana yhteistyössä joulupukin virallisena lentoyhtiönä. Lisälennot Lappiin mahdollistavat suomalaisille sekä kansainvälisille matkustajille mahdollisuuden kokea Suomen Lappi jouluisena ja talvisena matkakohteena, sanoo Finnairin globaalista markkinoinnista ja tuotteesta vastaava Jarkko Konttinen.

Joulukiertueen vastaanotto oli lämmin ja iloinen, kuten aina. Vuosittainen kiertue on odotettu tapahtuma, joka saa hymyn kaikkien kasvoille ja paljon mediahuomiota.