Joulupukin viralliset kananmunat – Laitilan Kanatarha

Laitilan Kanatarhalla on ilo esitellä tämän syksyn uutuus – Joulupukin viralliset kananmunat

Tämä on aito ja erityinen Santa Claus Finland -tuote ja Joulupukin itsensä valitsema. ­ – Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää ja parantaa maailman lasten hyvinvointia. Säätiö toimii yhdessä avustuskumppanien kanssa lahjoittamalla vuosittain hyväntekeväisyyteen Joulupukin Lahjan maailman lapsille. Meille säätiölle laatu, ympäristö ja aidolla sydämellä tekeminen ovat tärkeitä asioita. Tästä syystä juuri Laitilan Kanatarhan kananmunat valikoituivat Joulupukin virallisiksi kananmuniksi, kertoo Joulupukkisäätiön joulupukkilähettiläs Petri Paarnio.

Joulupukin viralliset kananmunat on suurella huolellisuudella valmistanut ja pakannut Munax Oy.
– Kananmuna itsessään on puhdas, aito ja koko perheen tuote. Tuote antaa iloa ja hyvää mieltä käyttäjälleen. Joulupukki-merkintä kertoo halusta auttaa ja tehdä maailmasta parempi. Ostaessasi näin merkityn tuotteen, osoitat myös itse hyvää tahtoa antamalla samalla pienen lahjan maailman lapsille, kertoo Munax Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola

Joulupukin viralliset kananmunat löytyvät ympäri Suomen K-ryhmän ruokakaupoista ja ovat vapaan kanan kananmunia. Mikäli et löydä kaupastasi näitä hyväntekeväisyyskananmunia, pyydä kauppiasta tilaamaan niitä sinulle.
Ean:6430017900309 Laitilan Kanatarhan vapaan kanan kananmunat.

Joulupukki näkyy vahvasti loppuvuoden Munax – Laitilan Kanatarhan somessa ja seuraajien kesken arvotaan Joulupukki ja Nimien kirja -satukirjoja.
Laitilan Kanatarhan kananmunat ovat aina suomalaisia kananmunia ja ovat lähellä tuotettuja. Ympäristö ja kanojen hyvinvointi on Munaxille tärkeimmät arvot. Munax Oy on ympäristöasiat huomioonottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää vähittäiskaupasta, Food Servicesta ja teollisuuden raaka-aineista.

Lisätietoja: munax.fi/joulupukki

Girl in a jacket