Porvoo vahvistaa asemiaan Etelä-Suomen tunnelmallisimpana joulukaupunkina –  Kolmiulotteinen tonttu tuo tänä vuonna kaupungin joulutervehdyksen.

 

Porvoon kaupunki aloitti viime vuonna Santa Claus Licensing yrityksen avulla yhteistyön Joulupukin kanssa. Porvoo on Joulupukin virallinen hyvän tahdon kaupunki. Yhteistyö on tulosta siitä hyvästä työstä, mitä Porvoossa on tehty pitkään. Seurat ja yhdistykset, yrittäjät ja muut toimijat ovat yhteistyön takana. Kun monet perinteiset tapahtumat siirtyvät tänä vuonna verkkoon, tuo kumppanuus mukanaan muun muassa näkyvyyttä.

– Olemme viritelleet taas uusia asioita tähän vuoteen. Viime vuonna lanseerasimme Porvoon oman tontun, Fredrik Flodbåtin. Tänä vuonna Fredde herää henkiin. Tonttu tulee seikkailemaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla, videoklippeinä sekä kolmiulotteisena AR-toteutuksena.

Tästä voit lukea mielenkiintoisen artikkelin kokonaisuudessaan