addCar on Joulupukin virallinen autovuokraamo

Santa Claus Licensing ja addCar -autonvuokrausketjua Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa
hallinnoiva Carentor Oy aloittivat yhteistyön 1.12.2020 alkaen Joulupukin virallinen autonvuokrauskumppani Suomessa ja ulkomailla.
Asiaa juhlistetaan tiistaiaamuna Kittilän lentoasemalla klo 8.30, jossa Joulupukki julistaa yhteistyön alkaneeksi heti Finnairin Helsingin aamulennon laskeuduttua.
Myös Finnair ja Kittilän lentokenttää operoiva Finavia ovat myös joulupukin virallisia yhteistyökumppaneita.

Yhteistyö alkoi sopivasti Tonttupäivänä, joka osaltaan viestii Joulupukin kuin addCarinkin halua kannustaa ja rohkaista meistä jokaista hyviin tekoihin ja osoittaa, että arjen onni syntyy antamisen ja auttamisen ilosta. Yhteistyön myötä addCar tuo asiakkaidensa arkeen lisää mahdollisuuksia liikkumiseen uudella autovuokrauskalustolla, josta löytyy monipuolisesti perhe ja yrityskäyttöön soveltuvia autoja. Suosittuina esimerkkeinä perhekoon aktiivihybridi Toyota Corollat ja ladattaviin hybrideihin lukeutuvat Mercedes Benz C300e Premium -autot.

”Erityisen mieluisa on yhteistyön tuoma kansainvälinen näkökulma, jonka ansioista voimme viestittää myös Suomeen saapuville autonvuokrausasiakkaille Joulupukin arvoista, Suomen matkailutarjonnasta ja mahdollisuuksista. Haluamme tarjota yhdessä niin koti- kuin ulkomaisille asiakkaillemme mukavia ja hyvää mieltä tuovia hetkiä myös näinä haastavina aikoina, kertoo Santa Claus Licensingin Petri Paarnio”.

”Meille on tärkeää tehdä suomalaisena, mutta aktiivisesti kansainvälistyvänä yrityksenä, tiivistä yhteistyötä suomalaisen huipputyypin ja kaikkien rakastaman joulupukin kanssa, sanoo Carentorin hallituksen puheenjohtaja Jesse Paananen”