Arabia aloittaa yhteistyön Joulupukin kanssa

Arabian Santa Claus – astioita kuvittavat suomalaiset luonnon rikkaudet

Arabia aloittaa yhteistyön Santa Claus -säätiön kanssa ja tuo markkinoille tuoteperheen Santa Claus -tuotemerkillä. Joulupukki toimii Arabian sanansaattajana maailmalla edustaen osaltaan suomalaisia rikkauksia, kuten luontoa ja sen omia aarteita. Kuvituksissa nähdään revontulia, lumiukko sekä Korvatunturin eläimiä.

Joulupukin tarinaa kertovat Arabian ohella Santa Claus -säätiön muut suomalaiset yhteistyökumppanit, kuten Finavia, Finnair ja Posti. Säätiön kaikki yhteistyökumppanit valmistavat

tuotteensa vain laadukkaista materiaaleista ja suosivat eettistä kuluttamista. Santa Claus -tuotteilla haetaan näkyvyyttä maailmalla ja siksi muun muassa Helsinki-Vantaan lentokenttä muuttuu Joulupukin viralliseksi lentokentäksi. Säätiö on saanut viralliseksi tukijakseen presidentti Sauli Niinistön.

– Halusimme ehdottomasti lähteä mukaan viemään Joulupukin brändin ja Korvatunturin tarinaa maailmalle. Maailmassa on 4,8 miljardia ihmistä, jotka tuntevat Joulupukin. On hienoa aloittaa yhteistyö ehkä maailman tunnetuimman brändin kanssa, iloitsee lisenssiliiketoiminnasta vastaava tuotepäällikkö Nora Haatainen Fiskarsilta.

Arabian astiat välittävät antamisen iloa Santa Claus -säätiöstä

Joulupukkiin liitetyt arvot, mielikuvat, hyväntahtoisuus ja antamisen ilo, saavat arvoisensa roolin uutuusastioissa. Arabian vakiokokoelman osaksi tulevat tuotteet koostuvat kahdesta mukista, purkista, lautasesta sekä kulhosta. Kuvituksiin on piirtynyt suomalaiset aarteet aina lumesta revontuliin. Värimaailma on tyylikäs: pehmeä sininen tuo hyppysellisen mystisyyttä astioihin.

– Halusimme välittää kuvituksissa luonnon autenttisuutta ja puhtautta, sillä ne ovat niitä todellisia rikkauksia, jotka unohdamme välillä kertoa, kuvailee Haatainen.

Santa Claus by Arabia -tuotteet valmistetaan Suomessa Arabian tehtaalla. Astiat tulevat myyntiin 1. lokakuuta 2015.

Säätiöstä

Säätiön tehtävänä on edistää maailman lasten hyvinvointia ja tehdä maailmasta parempi asuinpaikka kaikille. Säätiö toimii kansainvälisenä hyväntahdon lähettiläänä, joka kehittää ja ylläpitää maailmanlaajuista mielikuvaa Suomesta Joulupukin kotimaana. Säätiön tavoitteena on tuoda hymy sitä tarvitsevien kasvoille. Säätiö tekee hyväntekeväisyyttä tukemalla muun muassa Pelastakaa Lapset Ry:n ja World Vision:n toimintaa varoillaan.

Arabian Lehdistötiedote