Santa’s Magical Puzzle

Joulupukin maaginen palapeli löytyy nyt verkosta Google Playstä! Santa’s Magical Puzzle on lanseerattu yhdessä MOKENTOn ja Santa Claus Licensingin kanssa.

Pelin avulla pääset tutustumaan Joulupukin iloiseen perheeseen ja kokemaan Korvatunturin taianomaisen maailman. Joulupukki, Joulumuori ja tontut seikkailevat mukanasi koko pelin ajan. Mitä pidemmälle pääset pelissä, sitä enemmän saat Joulupukilta lahjoja! Santa’s Magical Puzzle tuo iloa ihmisten elämään ja opettaa maailman lapsia.

Joulupukkisäätiö pyrkii parantamaan palapelin avulla lasten kognitiivisia ja emotionaalisia taitoja. Säätiö haluaa osallistua lasten terveeseen kehitykseen. Palapeli tekee ihmeitä mielelle. Niin lapset, aikuiset kuin eläkeläisetkin hyötyvät muistin parantamisesta, luovuudesta sekä loogisesta sijoittelusta.