Luodaan yhdessä yhdenvertainen joulu

Tänäkin jouluna Joulupukin ja Oy Santa Claus Licensingin kumppanit auttavat Joulupukkia auttamaan. Vuoden 2016 avustuskohteena on Vamlas. Vamlas on Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö joka auttaa vammaisia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään, jotta he voisivat elää yhdenvertaisina muiden kanssa. Lahjoitusvarat käytetään vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseen.

Ostamalla Joulupukin virallisen tuotteen olet mukana yhdenvertainen Joulu -kampanjassa, jossa keräämme varoja Vamlas säätiölle. Voit myös tukea antamalla suoran lahjoituksen Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiölle.

Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää maailman lasten hyvinvointia. Säätiö toimii yhdessä useiden avustuskumppaneiden kanssa lahjoittamalla vuosittain hyväntekeväisyyteen Joulupukin Lahjan maailman lapsille.

Joulupukin kumppanit tuovat iloa monen lapsen ja nuoren elämään tänäkin jouluna!