Tammelasta tulee Joulupukin virallinen hyväntahdon kunta

Tulevana Jouluna Tammelan kunta edustaa Joulupukkisäätiötä saattamalla ihmiset yhteen ja huomioimalla erityisesti lapsia. Tammelan kunnan ja Joulupukin ensimmäinen virallinen yhteistapahtuma järjestetään 9.12.2016. Tällöin pukki vierailee aamupäivän aikana päiväkodeissa ja iltapäivällä pukki on tavattavissa keskustan kaupoissa. Tammelan kunnantalolla alkaa koko perheen yleisötilaisuus klo 16:30 – 18:00. Tarjolla on musiikkiesityksiä ja jouluisia makuelämyksiä. Joulupukki julistaa Tammelan hyvän tahdon kunnaksi klo 17:00. Lounais-Hämeen pirtillä järjestetään klo 18.00 alkaen Santa Claus  -hyväntekeväisyysjouluillallinen. Illallisen tuotto menee Tammelan kunnan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Tilaisuus on kaikille avoin ja mukaan pääsee ostamalla illalliskortin.

Tammela haluaa omalla esimerkillään näyttää ja kertoa, että jokapäiväisessä elämässä on lukematon määrä erilaisia tilanteita, joissa voi auttaa toista ihmistä olemalla kiltti.
– Hyvää mieltä pitää jakaa, jotta entistä useammalla on hyvä mieli. Parasta auttamisessa on, että se on pyyteetöntä, kertoo Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson.

Tammelan kunnan ja Joulupukin mielestä jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen ja hyvään elämään.  Lapsissa on kaikki se, miltä maailma huomenna näyttää. Molemmat tahot haluavat myös lasten oikeuksien täyttyvän.

Tammela ja Joulupukki haluavat vielä yhdessä muistuttaa, että maailmassa on paljon ihmisiä, joilla ei ole mahdollisuutta antaa lahjoja. On myös paljon lapsia, jotka eivät voi saada lahjoja. Ostettu lahja on vain yksi tapa osoittaa välittämistä. Lahja voi olla myös teko, apu tai vaikkapa vain hymy. Tammela ja Joulupukki haluavat hymyn kaikkien niiden kasvoille,  jotka sitä eniten tarvitsevat. www.tammela.fi