Say it with Santa -kampanja hurmaa maailmalla

Tänä jouluna Visit Finland valjasti joulupukin viestinviejäksi ja välittämään lämpöistä joulutunnelmaa ympäri maailmaa. Say it with Santa -kampanjassa ihmiset pyysivät joulupukkia kertomaan oman tervehdyksensä läheisilleen. Joulupukille kirjoitettiin hakemuksia yli 13 000 ja sivustolla vierailtiin 175 eri maasta. Say it with Santa -kampanjassa joulupukki välittää ihmisten henkilökohtaisia joulutervehdyksiä. Omaa tervehdystään sai hakea marraskuussa kirjoittamalla joulupukille kampanjasivulla. Joulupukki sai noin yli 13 000 hakemuskirjettä lähes 150 eri maasta. Niistä valittiin 80, joista tehtiin iloisia ja koskettavia videotervehdyksiä. Videot julkaistaan YouTubessa joulukuussa ja lähetetään hakijoille. Mukana on myös yksi romanttinen kosinta Etelä-Koreasta. Tätä lämminhenkistä kampanjaa oli mukana tukemassa Oy Santa Claus Licensing Ltd ja Kindernet Entertainment.

Kampanjasivu