Joulupukin ihastuttava hymiöperhe on saatavilla Line pikaviestiohjelman käyttäjille

Joulupukin ensimmäinen emoticon tuoteperhe nyt saatavilla kaikille LINE-sovelluksen käyttäjille.

LINE on maailman nopeimmin kasvava mobiiliviestintäsovellus, joka tuo käyttäjät lähemmäksi ystäviään ja rakkaimpiansa. Nauti ilmaisista viesteistä, äänipuheluista ja videopuheluista milloin tahansa ja missä tahansa. LINE on saatavilla älypuhelimille, mukaan lukien iPhone- ja Android-laitteet, sekä PC- ja Mac-tietokoneet.

Tämä on aito ja erityinen Joulupukin itsensä valitsema hyvän tahdo tuote. Tuote on valmistettu suurella huolellisuudella antamaan iloa, hyvää mieltä ja lämpöä käyttäjälleen. Ostaessasi näin merkityn tuotteen osoitat hyvää tahtoa ja tuet samalla Joulupukin hyväntekeväisyystyötä.

Yhteistyön on mahdollistanut Oy Santa Claus Licensing Ltd.

https://store.line.me/stickershop/product/18359633/en