IKI- Joulupukin virallinen kiuas

Oletko joskus miettinyt, että mitä Joulupukki tekee kesällä? No kaiken muun ohella nauttii suomalaisesta saunasta tietenkin! Joulupukki onkin kova löylyttelijä, jolle saunan sydämeksi kelpaa vain paras. Ja vaikka elämmekin parhaillaan keskellä helteistä heinäkuuta, voimme iloksemme paljastaa, että Joulupukki on valinnut IKI:n viralliseksi kiukaakseen!

Joulupukkisäätiö on yli kahdenkymmenen vuoden ajan edistänyt ja tukenut lasten hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Joulupukkisäätiö lahjoittaa joka vuosi Joulupukin Lahja nimeä kantavan lahjoituksen kumppaneidensa ja eri hyväntekeväisyysjärjestöjen tuella ja avustukselle. Kumppanuus Joulupukin kanssa tuottaa hyvän mielen muistuttaen meitä kaikkia siitä, että hyviä tekoja ei voi koskaan tehdä liikaa ja niille on aina tarvetta.