Joulupukki valitsi suosikkisavupiippunsa

Härmä Air Siro on Joulupukin virallinen savupiippu.

Kuten kaikki tietävät, Joulupukki suosii sisäänkäyntinään savupiippua, onhan se suorin tie katolta lahjoja jakamaan. Nyt Pukki on valinnut virallisen savupiippunsa, joka on taatusti turvallinen. Vuosisatoja kestäneellä urallaan Joulupukki lienee nähnyt kaikenlaisia savupiippuja, ja huhujen mukaan jouluyön vakiokalustoon kuuluu myös parransammutuslaitteisto. Uhkarohkeat sukellukset turvattomiin piippuihin voi onneksi kuitenkin jättää nyt historiaan.

Kotimaisen Härmä Air Siro -savupiipun lämmöneristävyys on tutkitusti markkinoiden paras. Innovatiivisen monieristerakenteen ansiosta se kestää usean pesällisenkin polttamista tulisijassa niin, että piippu säilyy turvallisena.
Turvallinen piippu on niin Joulupukin kuin hänen asiakkaidensakin etu. Ei siis ihme, että Joulupukin viralliseksi savupiipuksi on valittu Härmä Air Siro.

Kotimainen savupiippuvalmistaja Härmä Air on Joulupukin virallinen kumppani. Yhtenä kumppanuuden tavoitteista on lisätä tietoisuutta savupiipun merkityksestä tulisijan käytön turvallisuudelle.

Härmä Air on kotimainen turvallisuuteen panostava savupiippuvalmistaja: Siro-tuoteperheen savupiipuissa yhdistyvät markkinoiden paras eristyskyky ja pienimmät suojaetäisyydet. Yhteistyö Joulupukin kanssa tuntuikin luontevalta valinnalta,
“Näimme tässä mahdollisuuden lisätä tietoisuutta savupiipun merkityksestä turvallisuudelle, positiivisella tavalla”, toteaa Jari Hautala Härmä Airista. “Kaikki tietävät, että kun Joulupukki laskeutuu poroillaan katolle, savupiippu on nopein tie jakamaan lahjoja. Silloin myös turvallisuus on valttia.”

Lue tiedote