Joulupukin viralliset saunatuotteet

Sauna on Joulupukille tärkeä paikka. Saunassa Joulupukin ajatukset ja keho lepäävät ja sieltä hän saa uusia voimia jokapäiväiseen elämään

Tänä jouluna Emendolla onkin ilo tehdä yhteistyötä Joulupukin kanssa ja esitellä yhteistyön tuloksena syntyneet aidot ja ihanat, Joulupukin viralliset saunatuotteet. Tuotteet jotka ovat löytäneet tiensä myös Joulupukin saunahetkiin.

Yhteistyössä suunnitellut tuotteet

Santa Claus saunakoriste, jonka voi asettaa saunan lauteille tai ikkunalle, kuppiin tiputetaan 2–6 tippaa saunatuoksua, joka sisältyy samaan pakkaukseen koristeen kanssa. Saunan lämmössä öljy haihtuu ja levittää hyvää tuoksua.

Joulupukin virallinen löylytuoksu on sekoitus mausteisia aitoja 100 % eteerisiä öljyjä: appelsiini, eukalyptus, ceyloninkaneli, kassiakaneli, mausteneilikka, inkivääri, kardemumma ja sitruuna. Löylytuoksua lisätään n. ½ dl kiululliseen vettä (n.3 l) ja käytetään tavallisen löylyveden tapaan. Löylytuoksu on valmistettu Suomessa.

Santa Claus saunatekstiilejä: peflettiä, laudeliinaa ja saunatyynyä koristaa itsensä joulupukin sekä luottoporonsa Pallen kuva. Tekstiilit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista (pellava 60 %, puuvilla 40 %). Pellavatekstiilit imevät hyvin kosteutta ja hylkivät likaa sekä kestävät kovaa kulutusta ja toistuvaa pesua.

Emendon ja Joulupukin yhteistyössä syntyneet tuotteet ovat aitoja ja erityisiä Santa Claus Finland -tuotteita ja Joulupukin itsensä valitsemia. Tuotteet on tehty suurella huolellisuudella tuomaan iloa, hyvää mieltä ja lämpöä käyttäjälleen. Joulupukki -merkintä kertoo halusta auttaa ja tehdä maailmasta parempi. Ostaessasi näin merkityn tuotteen osoitat itse hyvää tahtoa tukemalla joulupukkisäätiön lasten hyvinvointia tukevaa hyväntekeväisyystyötä.