Visit Porvoon palvelumuotoiluprojekti

Visit Porvoon palvelumuotoiluprojekti poiki paikallisille yrittäjille kumppanuusstatuksen Santa Claus Finlandin kanssa

Visit Porvoo järjesti paikallisille matkailualan yrityksille jouluaiheisen palvelumuotoiluprojektin yhdessä palvelumuotoilija Anu Nylundin ja Santa Claus Finlandin kanssa keväällä 2023. Tavoitteena oli kehittää Porvoon alueen kansainvälistä talvi- ja joulumatkailua palvelumuotoilun ja tuotteistamisen keinoin. Palvelumuotoiluprojektissa mukana olleista yrityksistä yhteistä matkaa Santa Claus Finlandin kanssa jatkavat Runo Hotel, Poukama, Sannäsin kartano ja Nordic Ravintolat.
 

 
Lue lisää
https://www.porvoo.fi/uutiset/visit-porvoon-palvelumuotoiluprojekti-poiki-paikallisille-yrittajille-kumppanuusstatuksen-santa-claus-finlandin-kanssa/