Joulupukin vastuullisuushaaste yrityksille

Joulupukki haastaa kaikki yritykset mukaan vastuullista ja ympäristön hyvinvointia tukevaan toimintaan

Haaste alkaa Step One -tapahtumalla käynnistäen maailmanennätyksen, joka tulee tekemään suomalaisista pk-yrityksistä kansainvälisen vastuullisuuden menestysmallin. Ennätyksen tavoitteena on tuoda mahdollisimman suuri määrä yrityksiä päästölaskennan piiriin 3 kuukauden aikana – ennätys toteutetaan aikavälillä 28.11.2023 – 28.2.2024.

Aika: Tiistaina 28.11.2023 klo 09.00-10.40 Paikka: Online

Ilmoittaudu mukaan heti: www.stepsevent.fi

Tapahtuma on maksuton!

Haasta tarjoaa maksuttomat työkalut pk-yritysten päästölaskentaan. Tapahtumassa osallistuja voi lunastaa hiililaskentaan ja vastuullisuusraportointiin suunnitellun ImpactOS -työkalun veloituksetta. Työkalulla laskenta sujuu vaivattomasti ja ilman kuluja, tapahtumassa asiantuntijat valmentavat yrityksiä työkalujen käyttöön ja tulokselliseen vastuullisuustyöhön.

Lisätietoja antaa: [email protected]

Käännetään yhdessä uusi lehti suomalaisten yritysten vastuullisuustyössä. https://www.stepsevent.fi

Lue lisää:
https://mailchi.mp/askkauko/step-one-kutsu?e=3c5da87239

Lähde siis mukaan ja kutsu mukaan myös kaikki muut pk-yritykset.

Joulupukki kiittää!