Arabian joulutarina alkaa Helsingistä

Arabia ja Santa Claus Finland viitoittavat tietä Suomeen ja Helsinkiin, kun he tuovat yhteistyössä markkinoille Santa Claus Helsinki -mukin. Yhteisellä joulutarinalla vahvistetaan tarinaa suomalaisesta hyvän tahdon lähettiläästä, Joulupukista. Helsinki-muki toimii joulun sanoman välineenä, kun Joulupukin matka alkaa 100-vuotiaasta Suomesta pysähtyen ensin Helsinkiin ja jatkuen siitä maailman joka kolkkaan.

Joulupukki vierailee Helsingissä jouluaaton iltana

Santa Claus -tuotteilla vahvistetaan tarinaa suomalaisesta Joulupukista, jonka matka maailman lasten sydämiin alkaa Suomesta, Korvatunturilta. Joulupukki on Suomen virallinen hyvän tahdon lähettiläs, joka kiertää maailman ympäri vieraillen jokaisessa kaupungissa – nyt Helsingissä, jakamassa joulun iloa ja taikaa.

Matka alkaa sinivalkoisesta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Vaikka matka on pitkä, Joulupukki ennättää joka paikkaan. Hän matkaa poroineen ensin sinne, missä vuorokausi vaihtuu päätyen lopulta toiselle puolen maapalloa.

Suomen itsenäisyyden juhlavuonna Joulupukki ihailee Helsingin kaunista siluettia, johon piirtyy tunnusomaisen tuomiokirkon torni. Suomi on Joulupukin kotimaa, jossa se tekee lähtövalmisteluita pitkälle kierrokselleen ja lähtee rekineen jakamaan iloa ja hyvää mieltä.

Yhteistyötä vuodesta 2014

Arabia aloitti yhteistyön Santa Claus Finlandin kanssa vuonna 2014. Santa Claus Finland vastaa Joulupukkisäätiön kaupallisista yhteistyösuhteista ja sopimuksista. Juhlallisesti Suomen 100-vuotisen taipaleen kunniaksi Helsinki-muki symboloi Joulupukin matkaa maailman ympäri ja viitoittaa tietä Suomeen ja suomalaisuuteen. Santa Claus Finlandin Petri Paarnio kuvaa yhteistyötä Arabian kanssa seuraavasti:

“Tämä muki jalkauttaa upeasti suomalaista Joulupukin tarinaa ja arvoja koko maailman tietoisuuteen ja on hieno kunnianosoitus satavuotiaalle Suomelle. Yhteistyö Arabian kanssa on ainutlaatuista, sillä yhteisellä missiolla tulemme saavuttamaan lähtemättömän hyvän mielen tunteen ja hymyn kaikkiin maailman osiin.”

Santa Claus -tuotteet suunnitellaan Suomessa ja Helsinki-muki tulee myyntiin 1. lokakuuta 2017.

Arabian tiedote

Katso video