Joulupukki ja Nimien kirja nyt kaupoissa.

Joulun odotetuin lastenkirja on julkaistu. Mistä Korvatunturi on saanut nimensä, ja minkälainen paikka Joulupukin, Joulumuorin ja tonttujen koti on? Se selviää lumoavasta uutuusteoksesta Joulupukki ja Nimien kirja.

Tämä lumoava satukirja vie lukijansa taianomaiseen joulun maahan, jossa tapahtuu kummia. Joulupukin Nimien kirja on kateissa, ja käy ilmi, että sitä on lainannut tonttu jos toinenkin – onhan kirja täynnä lasten hyviä tekoja, joista tontut lukevat mielellään. Lopulta Palle-poro ja lapinkoiranpentu Nilla antavat ratkaisevan vihjeen, ja Joulupukkia odottaa sydäntä sykähdyttävä yllätys revontulten ja tuikkivien tähtien alla…

Kirjassa vieraillaan Korvatunturin tärkeimmissä kolkissa: Joulupukin talossa (josta on salaluukku supertekniseen komentokeskukseen), Korvatunturin kirjastossa (haluaisitko lainata teoksen ”Celtaisen lumen Cirous?”), tonttujen lahjaverstaalla (onko ikiliikkuja vihdoin keksitty?) ja lennonjohtotornissa (Petteri Punakuonokin on paikalla!). Kaiken ytimessä ovat kuitenkin niin lasten kuin tonttujenkin hyvät työt, jotka päätyvät kaikki Nimien kirjaan.

Kirja toteuttamisen ovat mahdollistaneet Sanoma Kids ja Oy Santa Claus Licensing.Ltd.